KNEGA för arbetssökande

VÄLKOMMEN TILL KNEGA!

Stick ut i mängden!

Vare sig du är helt arbetssökande, deltidsanställd, eller timanställd så vill vi på Knega ge dig möjlighet att använda dig av knega jobbsajt som ditt arbetsverktyg då du söker jobb. Det blir allt större konkurrens om jobben och därför vill vi hjälpa dig på vägen till ett nytt arbete genom att du blir mer synlig.

Registrering

Det skall vara lätt att registrera sig på Knega. Här kan du enkelt ladda upp din CV och personliga brev genom ett word dokument eller en PDF. Till skillnad mot andra konkurrenter vill Knega gå steget längre genom att du skall kunna filma din egen presentation och därmed sticka ut på ditt unika sätt. En rörlig bild med ljud säger tusen gånger mer än en text. Det är svårt många gånger att förmedla en känsla genom en text vilket vi vill ändra på. NU har du möjlighet att visa vem du är och vad du vill. DU är unik!

Bokningsschema

Om du idag jobbar som timanställd kan du på Knega jobbsajt fylla i ett arbetsschema där arbetsgivare direkt kan se om du är ledig för extra jobb. På så vis ökar du dina möjligheter att fylla upp dina arbetstimmar, vilket gör att arbetsgivarna kan kontakta dig och boka in dig för extra jobb. Därmed maxar du även din tillgänglighet och du ökar dina möjligheter till jobb. Viktigt är att du själv fyller i och ändrar ditt arbetsschema så att du visar din tillgänglighet. Mer aktiv i ditt jobbsökande är svårt att vara och det kommer troligtvis ge goda resultat.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

© 2015 KNEGA.SE - Personal online
Webbyrå: SLiM