KNEGA för arbetsgivare

VÄLKOMMEN TILL KNEGA!

Att anställa rätt personal för rätt plats är inte alltid lätt, det kan vara svårt, tidskrävande och dyrt. Knegas ledord är – Effektivt, Prisvärt och Enkelt. Vi ser oss som ett komplement till traditionella rekryteringsfirmor. Tanken med att välja Knega som partner är att kapa dyra kostnader (mellanhänder) och därmed få ner priserna avsevärt samt att det leder till en snabbare rekrytering. I slutändan är det ändå alltid Ni som arbetsgivare som väljer vem ni vill anställa.

Många arbetsgivare drunknar idag av ansökningshandlingar och har knappt tid att svara på alla ansökningar som kommer in, vilket är varken effektivt för vare sig arbetsgivare eller arbetssökande. Nu har ni i stället möjlighet att hitta personal då det passar er utan att behöva svara på alla inkomna ansökningshandlingar. Detta tillvägagångssätt kanske passar sig bättre för vissa arbetsgivare.

VILKEN PERSONLIGHET PASSAR DITT FÖRETAG

Att hitta rätt personal för rätt plats enbart genom en text säger egentligen inte så mycket om personen i sig. Vi på Knega vill få fram personligheten i varje individ genom text, ljud och bild vilket blir ett mycket effektivt tillvägagångssätt för att välja sitt urval av kandidater.

URVAL

Genom att välja ut kandidater utifrån kommun – yrkesområde – erfarenhet-/utbildning så får man fram en lista av personer som kan passa för den tjänst du vill tillsätta. Genom att välja ut kandidater även genom videoinlägg förstärker intrycket markant och det blir lättare att välja ut möjliga kandidater.

TILLGÄNGLIGHET - MOBILANPASSAD

Full tillgång till alla funktioner direkt i din mobil. Leta efter kandidater direkt i mobilen på tåget hem från jobb eller varför inte lägga upp en ny annons direkt från din mobil.
Knega vill förenkla för er arbetsgivaren genom att ni själva skall kunna välja ut era kandidater då de passar er. På Knega kan du som arbetsgivare när som helst det passar dig, vilken tid på dygnet den än gäller, var du än befinner dig och på dina villkor välja ut din lista av deltagare som matchar den kompetensen du söker.

VAD ÄR UNIKT MED KNEGA?

SCHEMABOKNING - VIDEOINLÄGG

Låt oss säga att en anställd har blivit sjuk och du som personalansvarig skall se till att lösa situationen och hitta en ersättare. Genom att använda dig av Knegas bokningsschema för deltagare så har vi troligtvis en möjlig lösning till ditt problem.
Det unika med oss är förutom att du kan välja kandidater utifrån videoinlägg, är att du kan hitta extrapersonal genom ett bokningsschema som deltagarna har lagt in. I stället för att hyra in dyr personal genom bemanningsföretag så får du direkt tillgång till deltagarnas arbetsschema och kan på så vis se om det finns ledig personal för den aktuella tjänsten.

Självklart kan du som arbetsgivare även lägga in jobbannonser om så önskas. Välj den metod som passar just ditt företag.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

© 2015 KNEGA.SE - Personal online
Webbyrå: SLiM